'T KLAVERTJE ARNHEM

'T KLAVERTJE ARNHEM Pizzeria, Grillroom & Cafetaria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1093 beoordelingen
2 jan 2018 om 0:20 Het was weer eens super lekker. Jammer dat het bezorgen 75 min duurde want meestal is het er in 30 min al. Maar het eten was erg lekker & warm!
29 dec 2017 om 19:00 Had macaroni 4formaggi..zat echt geen kaas in, alleen heel veel room. Een pita kaas, was koud en nat.. Geen parmezaanse kaas erbij. Zoals erbij stond.. Bezorger was SJAGERIJNIG
26 dec 2017 om 19:34 knoflooksaus smaakt niet naar knoflooksaus... graag maker erop aanspreken. verder goed
20 dec 2017 om 14:40 Heerlijke pizza's
12 dec 2017 om 19:36 Zakken kwamen nat aan waardoor het eten klef en koud was. Bezorger kon het adres niet vinden, maar we zijn niet gebeld oid
3 dec 2017 om 2:43 Normally, I always give them 5 stars, but today the Pizza was really sloppy and extremely cold, even on request, the pizza was not cut into slices :( The delivery was extremely late. I had to wait over 75 minutes for my food.
2 dec 2017 om 20:13 Wat we bestelde kregen we niet, en wat we kregen was on eetbaar is gelijk de Klico in gegaan. Zonde van het geld.
2 dec 2017 om 0:12 Het bezorgen duurt echt te lang! Coban salade ziet er fris uit maar de feta zat er niet op.
1 dec 2017 om 21:14 Normally, It‘s always good, but this time it took them so long to deliver the food! I especially to cut the Pizza into slices, and that wasn’t done :( However, the food arrived warm, and was good but definitely not the best as it is normally. :((
30 nov 2017 om 21:15 As usual, the Pizza was awesome :) this time, the delivery was a bit late, but the food was really hot :))))
30 nov 2017 om 10:42 Het duurt soms even.. maar dan heb je wel wat! Dunne, krokante bodem en heerlijk gevuld. Ben vooral fan van de pizza Fantastica en de pizza Paesana. 't Klavertje heeft naar mijn mening de lekkerste pizza's van Arnhem!
22 nov 2017 om 19:40 Hamburger was rood en was heel misselijk na het eten van alles